Mesekönyvek

Milyen mesekönyveket találsz?

Nagyon sok aranyos kedves könyvet lehet manapság kapni. 

A kislányom imádta Bogyó és Babóca történeteit és persze Anna, Peti és Gergőt is szoktunk olvasgatni. De Vadadi Adrienn Palacsinta tábor című meséje, vagy a mindenki nagy kedvence Janikovszki Éva Már óvodás vagyok című meséje is a nagy kedvencek közé tartozik.

Kislányomnak születésétől fogva mesélünk. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig ezzel zárjuk a napot.

Milyen korosztálynak ajánlom?

Mesekönyveim elsősorban az óvodás korosztálynak készül. Ezért is lett az ovimese.hu a weboldalam címe.

Már gyerekkoromban érdekelt az írás. 12 éves koromban ragadtam először tollat és írtam egy kis regényt, ami sajnos egy költözködés során elveszett. A történet egy családról szólt, akik a nyári szünetben 1 hónapon keresztül lakókocsival utazgatnak Európában. Annyira élveztem, hogy még könyvtárba is eljártam utána olvasni az adott ország és város látnivalójának, hogy valósághű legyen a regényem. Arra még emlékszem, hogy Dubrovnik volt a legszebb része a könyvemnek. A címe: Családi vakáció volt.

A második próbálkozásom A Télapó és a varázstea története című mesekönyvem lett, melyet egészen kicsi kortól óvodás korúaknak ajánlom.

Készül a következő mesekönyvem, melynek címe Csuszi Nyuszi kalandjai lesz. Ez egy huncut, vicces nyuszikáról szól, akinek a legjobb barátja Házi Nyuszi és együtt kalandoznak a nyári szünidőben. Ez a mesekönyv is az óvodásoknak fog szólni.

Kisfiú mesekönyvekkel